Březnové Games with Gold
Novinka Březnové Games with Gold

Březnové Games with Gold

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy Xbox Xbox One

Netopýr, upír, hopsačka a ježek.

Reklama

Únor se opět blíží ke konci, což znamená, že opět dojde na změnu nabídky u jednotlivých konzolových předplatných. PlayStation své trumfy již předvedl, a teď je čas na ty Xboxové.

Batman: The Enemy Within - The Complete Season (od 1. do 31. března)

Není tomu dlouho, co se první série poměrně povedené adventurní adaptace populárního netopýřího muže od studia Telltale objevila právě v nabídce tohoto předplatného. A proto dává naprostý smysl, že se zde nyní nachází i jeho pokračování s podtitulem The Enemy Within. To navazuje na události první série a nadále rozebírá jak Bruce Waynea, tak i jeho alter ego Batmana.

Shantae: Half-Genie Hero (od 16. března do 15. dubna)

Tato 2D akční hopsačka určitě potěší každého milovníka anime či mangy. Ujmete se v ní role pirátky Shantae, která svými mocnými útoky zprovází nepřátele ze své cesty, jejíž konec se nalézá u proslulého bukanýra Riskyho Bootse, se kterým má naše hlavní protagonistka nevyřízené účty.

Castlevania: Lords of Shadow 2 (od 1. do 15. března)

První Lords of Shadow byla ve své době velmi povedenou akční adventurou, která si v mnoha ohledech nezadala ani s takovým králem žánru, jako byl God of War, respektive jeho třetí díl. Ostatně nebylo se čemu divit, když na hře spolupracovala i firma legendárního Hidea Kojimy. Několik let poté vyšel její další díl, jenž ovšem mnoho fanoušků a hráčů zklamal, o čem svědčilo i poměrně vlažné kritické přijetí. Důvodem pravděpodobně bylo, že hra ze začátku nabere neskutečné tempo, aby náhle velmi nepříjemně zpomalila a představila poměrně zbytečné stealthové mechaniky. Každopádně stále se jedná o hru, která minimálně za vyzkoušení stojí. A kdy jindy je na to vhodnější doba, než když je hra zdarma.

Sonic Generations (od 16. do 31. března)

Modrý ježek Sonic je videoherní ikona, kterou zná snad každý. A ačkoliv jeho hry v poslední době stály za starou bačkoru, tak zrovna Sonic Generations rozhodně patřilo k tomu lepšímu, co tento rychlík v posledních letech nabídl. V ní budete cestovat časem pomocí nové speciální schopnosti a potkávat staré známé, včetně vašeho mladšího já. Z pohledu hratelnosti se následně pohybujeme ve sférách freneticky rychlé skákačky, občas doplněné o nějaký ten souboj s bossem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama