Prolog Builders of Egypt zdarma
Novinka Prolog Builders of Egypt zdarma

Prolog Builders of Egypt zdarma

Michal Jonáš

Michal Jonáš

Platformy Windows PC

Vyzkoušejte si předběžnou verzi nové budovatelské strategie.

Reklama

Od roku 2016 je v plném vývoji starověká budovatelská strategie původně pojmenovaná HAL - Hard Ancient Life, jež záhy změnila své jméno na libozvučnější a současné Builders of Egypt. Její raná verze grafiky vypadala před těmi čtyřmi roky takto:

 

Prolog Builders of Egypt zdarma

 

Strategii pro polského vydavatele PlayWay tvoří malé a také polské studio Strategy Labs, přičemž se jedná o ekonomicko-budovatelskou hru ze starověkého Egypta, konkrétně zasazenou do úrodného údolí Nilu. V titulu se převtělíte do role schopného egyptského stavitele, přičemž vaším úkolem bude nejen kolem toku vystavět celá nová města, ale také vybudovat tu nejkrásnější pyramidu, jakou tehdejší svět viděl.

Kromě nich budete stavět nejen obyčejné domy, ale i rozlehlé chrámové komplexy inspirované tehdejšími stavebními skvosty, jako je např. chrám Philae, kdysi přestěhovaný z původního místa před stavbou Asuánské přehrady:

 

Prolog Builders of Egypt zdarma

 

Hra Builders of Egypt se samozřejmě široce inspirovala ve slavných strategických perlách historie od nyní již zavřeného amerického studia Impressions Games, jako je série Caesar (4 díly 1992-2005), dále dvojice Pharaoh a Cleopatra: Queen of the Nile (1999-2000) či Zeus: Master of Olympus a Poseidon: Master of Atlantis (2000-2001). Builders of Egypt nabídne historickou kampaň pro jednoho hráče postavenou podle skutečných událostí starověkého Egypta za dynastie Ptolemaiovců.

Builders of Egypt sice nemá stanovené datum vydání plné verze, ale již nyní si můžete zadarmo zahrát úvodní misi celé kampaně v Builders of Egypt: Prologue, jenž si stáhnete ze Steamu a GOGu. Mise zabere kolem dvou hodin, nicméně i po jejím splnění můžete bez jakéhokoli časového limitu prolog hrát dále. Prolog vyžaduje stažení 2,2 GB dat.

 

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=SAtvsPoPUN0&feature=emb_logo[/embed]

 

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama