Dvě hry zdarma na Epic Games Store
Close to the Sun Novinka Dvě hry zdarma na Epic Games Store

Dvě hry zdarma na Epic Games Store

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One PlayStation PlayStation 3 Xbox Xbox 360

Užijte si jednu detektivku ze staré školy a jednu povedenou hororovku.

Reklama

V minulém týdnu jsme se na Epic Games Store v rámci týdenního uvolňování her zdarma dočkali trojice příjemných indie záležitostí Gone Home, Hob a Drawful 2. Tento týden následně dochází ke střídání stráží, kdy hlavní pré bude hrát legendární detektiv, jehož doplní jedna méně výrazná, avšak povedená hororovka.

Sherlock Holmes: Crimes and Punishments

Již několikáté videoherní dobrodružství Sherlocka Holmese od tvůrců z Frogwares vás opět zavede do viktoriánského období, přesněji do Londýna a jeho okolí, v němž budete v klasickém adventurním střihu vyšetřovat sérii několika prazvláštních případů. Ovšem pozor! Vůbec poprvé v rámci této série můžete odsoudit nevinného, takže obezřetnost je na místě.

Video pochází z kanálu GameSpot

Close to the Sun

Píše se rok 1897 a vy se v kůži reportérky Rose Archerové ocitáte v jednom výzkumném středisku situovaného v mezinárodních vodách. Ono středisko se jmenuje Helios a je takovým útočištěm pro největší vědecké kapacity na světě. Jednoduše nezávislá utopie pro výzkum, která je izolovaná od společnosti.

A přesně tady by se někde měla vyskytovat vaše sestra Ada, avšak ihned po příjezdu pochopíte, že se zde událo něco strašného, jelikož na vstupních dveřích je napsané jediné slovo: "Karanténa".

Oba tituly si můžete aktivovat do 16. dubna.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama