Nové informace ze zákulisí vývoje příběhového PUBG
Novinka Nové informace ze zákulisí vývoje příběhového PUBG

Nové informace ze zákulisí vývoje příběhového PUBG

Martin Pritula

Martin Pritula

Platformy Windows PC

O práci ve studiu se rozpovídal Glen Schofield.

Reklama

Již nějakou dobu víme, že v PUBG Corporation krom aktualizací pro samotné PUBG pracují také na singleplayerovém titulu s názvem PlayerUnknown's Prologue. Nyní se připravovaném titulu rozpovídal šéf studia Glen Schofield pro magazín Escapist a díky tomu se dozvídáme zajímavé informace ze zákulisí vývoje.

Schofield si pochvaluje práci na nové značce a říká, že je úžasné, když může tvořit první příběh z tohoto univerza, jelikož údajně mají nevídanou volnost a mohou tak tvořit základ, ze kterého budou muset ostatní v budoucnu vycházet. Práce v PUBG Corporation je podle něj osvobozující a nepodobá se ničemu, co do této doby zažil.

O hře se dále vyjádřil v souvislosti s tím, že v podstatě netvoří vyloženě střílečku, ale že za pouhou střílečku nepovažuje například ani hry ze série Call of Duty. Podle něj se jedná spíše o akční hru. V rozhovoru také zmínil Dead Space, ke kterému PlayerUnknown's Prologue, podobně jako ke Call of Duty, přirovnal. Dále uvedl, že se od počátku vývoje snaží vytvořit takovou hru, kterou by si chtěl sám zahrát.

Je však potřeba si uvědomit, že práce na hře budou pravděpodobně teprve v ranné fázi vývoje, jelikož v PUBG Corporation v tuto chvíli hledají několik desítek vývojářů, a to i na klíčové pozice, mezi které se řadí například producent hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama