Prince of Persia Redemption objeven po osmi letech
Prince of Persia Novinka Prince of Persia Redemption objeven po osmi letech

Prince of Persia Redemption objeven po osmi letech

Johny

Johny

8

Uniklého prototypu zrušeného dílu si do nedávna skoro nikdo nevšiml.

Reklama

Po plnohodnotném pokračování série Prince of Persia touží spousta hráčů, ale Ubisoft, vydavatel hry, kvůli úspěchu série Assassin's Creed a také kvůli tomu, že by se musel dělit o příjmy s originálním tvůrcem, který stále vlastní licenci hry, hodil plány týkající se této fantasy akční adventury za hlavu. Tedy až na tento VR titul. Jedním z těch zrušených plánů byl vývoj nedávno objevené hry Prince of Persia Redemption.

Na tomto rebootu série Prince of Persia se pracovalo někdy v roce 2012, kdy vyšel Assassin's Creed 3. Napovídá tomu uniklé video prototypu hry Prince of Persia Redemption zveřejněné před osmi lety na Youtube, o kterém dosud vědělo jen pár stovek lidí. Mezi nimi byl i asistent ředitele Ubisoftu, Marc-André Belleau, který před dvěma lety video okomentoval slovy: "Kde jste to vzali?!"

Nejde o přímé záběry ze hry, ale CGI animaci ukazující, jak by hra měla vypadat. V angličtině se těmto videím často říká "target render". Zde se například můžete podívat na takový "target render" hry Assassin's Creed 3:

Jak si tohoto videa ze hry Prince of Persia Redemption dodnes nevšiml žádný novinář, fanoušek hry nebo na něj nikdo neupozornil je udivující. Někteří se domnívají, že video bylo do nedávna soukromé, což by i dávalo smysl, ale pravdu se nejspíš nedovíme.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama