Střílečka Fury Unleashed opustila předběžný přístup
Novinka Střílečka Fury Unleashed opustila předběžný přístup

Střílečka Fury Unleashed opustila předběžný přístup

Ondřej Partl

Ondřej Partl

1
Platformy Linux Linux PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One Apple Mac

Příjemný závan z časů automatovek.

Reklama

Awesome Games Studio celých pět let pracovalo na frenetické platformovkové akci Badass Hero, kterou následně přejmenovali na Fury Unleashed a poslali ji na Steam do předběžného přístupu.

V něm titul setrval celé tři roky, kde ho tvůrci neustále aktualizovali, vylepšovali a dodělávali. Díky tomu již konečně nadešel čas na jeho plné vydání, které se uskutečnilo v pátek 8. května. V této plné verzi nově naleznete speciální epilog kapitolu, nové skiny, podporu achievementů a mnoho dalších menších změn.

Hra jako taková se následně pyšní zajímavým příběhem, kde si postavička z komiksu uvědomuje svou existenci v něm, avšak její autor v ní přestává věřit. Proto se musí vydat na pouť skrze různá komiksová okénka, aby zjistila, proč tomu tak je. Avšak jelikož titul obsahuje systém trvalé smrti, tak se tyto charaktery poměrně často střídají.

Toto zběsilé řádění si budete moci užít i v lokální kooperaci a za doprovodu parádní hudby, kterou mají na svědomí skladatalé Adam Skorupa a Krzysztof Wierzynkiewicz, stojící za soundtracky z her jako Zaklínač, Bulletstorm či Shadow Warrior 2.

Hra je již nyní dostupná pro PC, Linux, Mac, PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama