Novinka Oznámen Sherlock Holmes: Chapter One

Oznámen Sherlock Holmes: Chapter One

Martin Pritula

Martin Pritula

7
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

V novém detektivním thrilleru si zahrajeme za mladého Sherlocka.

Reklama

V příběhovém detektivním thrilleru Sherlock Holmes: Chapter One od studia Frogwares hrajete za mladého jednadvacetiletého Sherlocka Holmese, který pátrá po příčinu smrti jeho matky. Hra by se měla odehrávat na jednom z nebezpečných ostrovů ve Středozemním moři. Hra vyjde pro PC, PS4 a Xbox One, další konzole budou oznámeny později. Na PC si titul můžete přidat do seznamu přání na Steamu, GOG a také na Epic Games Store.

Navzdory názvu se ale nejedná o epizodickou hru, ale o plnohodnotný prequel. Tak jako v ostatních hrách tohoto studia se příběh odvíjí na základě vašich rozhodnutí. Klam, násilí a dedukce jsou jen částí vašich možností.

Je na vašem rozhodnutí, zda zvolíte hrubou sílu k řešení problémů, nebo budete o krok napřed před svými nepřáteli za pomocí svého důvtipu. Každá situace nabízí několik odlišných postupů řešení a je jen na vás, jaký si zvolíte právě vy. Je čas čelit minulosti, abyste se mohli stát legendou, kterou jste předurčeni být!

Podle dostupných informací by mělo být možné pomocí vašeho zraku odhalit slabiny nepřítele či využít prostředí k tomu, abyste se protivníka zbavili. Příběh navíc nemá mít jen tu dobrou a špatnou stránku. Obyvatelé ostrova mají své vlastní názory na určité situace a vy budete muset vyhodnotit, zda vám odhalení pravdy náhodou nezpůsobí více škody než užitku.

Na upoutávku se můžete podívat výše.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama