Apokalypsa v Endzone - A World Apart
Novinka Apokalypsa v Endzone - A World Apart

Apokalypsa v Endzone - A World Apart

Michal Jonáš

Michal Jonáš

1
Platformy Windows PC

Podaří se vám vybudovat funkční kolonii po atomové katastrofě?

Reklama

Od počátku dubna se v předběžném přístupu nachází další variace na post-apokalyptickou budovatelskou strategii a přímá konkurence pro Surviving the Aftermath v podobě hry Endzone - A World Apart od Gentlymad Studios z německého Wiesbadenu. Po hříchu je ale podstatně dražší než druhý díl série Surviving, jenž se nyní na Epic Games Store nabízí v akci za 15,99 EUR (440,-), zatímco za novější Endzone nyní dáte 23,99 EUR (660,-).

 

Apokalypsa v Endzone - A World Apart

 

Když v roce 2021 velká skupina teroristů odpálila jaderné elektrárny po celém světě, na 150 dalších let se ze Země stala post-apokalyptická pustina, v níž přežilo jen několik malých komunit, jež se shromažďovaly v podzemních bunkrech, kterým se zde říká Endzones. Nyní v roce 2171 jedna ze skupin přeživších v malém karavanu vyjela na nyní již relativně obyvatelný, byť zdevastovaný a zčásti stále zamořený povrch, aby s vaší pomocí vybudovala novou základnu a městečko vhodné pro další život.

 

[embed]https://www.youtube.com/watch?time_continue=65&v=wsdtfq1dzBg&feature=emb_logo[/embed]

 

Tvůrci následují svůj plán, kterak pravidelnými balíčky každý měsíc svoji hru dále rozšiřují a vylepšují, takže již nyní postavíte více než 30 různých budov, prostředí je dynamicky generované s různou radioaktivitou, úrodností, teplotou i vlhkostí a vysílat lze i expedice do okolí. Ve hře dále najdete kromě hlavní kampaně i úvodní interaktivní tutoriál s 30 lekcemi + dalších 17 vedlejších úkolů do hlavní hry. Endzone - A World Apart zakoupíte v digitální podobě na GOGu a Steamu.

 

Apokalypsa v Endzone - A World Apart

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama