Kao the Kangaroo: Round 2 zdarma na Steamu
Novinka Kao the Kangaroo: Round 2 zdarma na Steamu

Kao the Kangaroo: Round 2 zdarma na Steamu

Johny

Johny

6
Platformy Windows PC

Vývojáři této série s klokanem také pracují na úplně novém díle.

Reklama

Videoherní série Kao the Kangaroo je jedna z polských legend, které vycházely mezi lety 2000 a 2005. První díl této 3D skákačky určené převážně pro děti aktuálně slaví neuvěřitelné 20. výročí, a proto do 14. června si na Steamu do své knihovny můžete zadarmo přidat jediný díl série, který na této platformě můžete najít - Kao the Kangaroo: Round 2.

Celá čtyřdílná série, kterou jste si v minulosti mohli zahrát na PC, PSP, originálním Xboxu, Dreamcastu, GameCube a PS2, dokázala dodnes celosvětově prodat přes 700 000 fyzických kopií.

Na začátku roku 2019 herní komunita zpopularizovala hashtag #BringKaoBack, aby přesvědčili vývojáře přinést klokana Kao na dnešní moderní zařízení. Tak se nakonec stalo v červnu 2019, kdy vývojáři studia Tate Multimedia na Steam vydali remaster Kao the Kangaroo: Round 2, který byl během 24 hodin stažen 750 000 hráči. Všechny příjmy z tohoto Steam titulu poté na začátku roku 2020 darovali na pomoc v Austrálii, kterou zrovna ohrožovali ohromné požáry.

Dnes 9. června došlo také k oznámení, že studio pracuje na novém dílu, který přinese nový příběh, výzvy, nepřátele a samozřejmě i modernější vzhled.

 

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama