Xbox Game Pass se opět obměňuje
Fallout 76 Novinka Xbox Game Pass se opět obměňuje

Xbox Game Pass se opět obměňuje

Ondřej Partl

Ondřej Partl

2
Platformy Windows PC Xbox Xbox One

Těšit se mohou fanoušci post-apokalypsy či bojovkáři.

Reklama

Jak už bývá takovým obyčejem, tak se i tentokrát s dalším měsícem v roce trochu upravuje nabídka pro výhodné předplatné Xbox Game Pass, díky němuž si můžete za poplatek zahrát více než 100 her na PC či konzoli Xbox One.

Z první poloviny července se pak mohou těšit fanoušci do klasických bojovek, jelikož do předplatného přibyl povedený Soulcalibur VI (pro Xbox One), v němž vody typických zápasníků trochu čeří i zabiják monster - Geralt z Rivie, který se sem dostal skrze jeho velice "oblíbené" portály.

Titul je dostupný již od včerejšího dne, kdy společně s ním dorazila i baseballová strategie Out of the Park Baseball 21 (ta je naopak dostupná pro PC)

Následující týden od 9. července si své přívržence jistě najde i online post-apokalyptické RPG Fallout 76 (pro PC i konzoli), které sice zažilo poměrně drsný start, avšak díky několika aktualizacím se jedná o relativně fajn hru. Záda mu bude krýt retro RPG CrossCode (pro Xbox One), nabízející více jak 30 bossů, přes 120 typů nepřátel, obrovské dungeony a samozřejmě stylovou grafiku.

Tyto přídavky se ale přirozeně neobejdou bez toho, abychom se s nějakými dřívějšími hrami nemuseli rozloučit. Takhle to bohužel nefunguje, takže tentokrát nás 15. července opustí následující:

  • Blazing Chrome (konzole a PC)
  • Dead Rising 4 (konzole a PC)
  • Metal Gear Solid V (konzole a PC)
  • Timespinner (PC)
  • Unavowed (PC)
  • Undertale (PC)

Do této doby máte však čas si tyto jednotlivé tituly pořídit ve slevě, pokud je tedy chcete hrát i nadále.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama