Dvě indie hříčky zdarma na Epic Games Store
Novinka Dvě indie hříčky zdarma na Epic Games Store

Dvě indie hříčky zdarma na Epic Games Store

Ondřej Partl

Ondřej Partl

3
Platformy Windows PC

Staňte se na pár chvil skladníkem a tvůrcem jedné z nejhorších her.

Reklama

Kdy jsme se v minulém týdnu na Epic Games Store dočkali třech menších titulů najednou, tak si své užili především příznivci roguelike a roguelite akcí. Od dnešního dne bude však třeba zapojit pár mozkových závitů, jelikož jednou z nových her, které jsou rozdávány zdarma na této platformě, se stala jedna taková puzzle hříčka.

Wilmot's Warehouse

Finji je americká společnost, od které bychom se v budoucnosti měli dočkat mnou velice očekávané akční adventury Tunic. Nicméně v roce 2019 zatřešila vydání této nenápadné puzzle hry, ve které se zhostíte role skladníka Wilmota, jehož úkol je prostý - organizovat 500 druhů zboží ve skladišti tak, aby bylo přehledné a vše se do něj vešlo. Díky relaxační hudbě bude však tento úkol dostatečně oddechový, přičemž si ke hraní můžete přizvat i kamaráda v rámci podporovaného splitscreenu (avšak k tomu je potřeba gamepad).

3 out of 10 - EP 1: "Welcome To Shovelworks"

V tomto dílku se podíváte do nejhoršího vývojářského studia na světě, jehož členové jsou každý den stavěni do podivných situací, které většinou vyeskalují nějakou absurditou. V podstatě se jedná o hratelný sitcom, jenž je napůl hrou a napůl animovaným seriálem.

Od dnešního dne si pak můžete vyzkoušet první epizodu z plánovaných pěti, kdy další části budou vycházet na týdenní bázi.

Video pochází z kanálu GameSpot

Oba tituly budou zdarma dostupné do 13. srpna.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama