Nový update do Elite: Dangerous nás zavede na cizí planety
Elite: Dangerous Novinka Nový update do Elite: Dangerous nás zavede na cizí planety

Nový update do Elite: Dangerous nás zavede na cizí planety

Smazaný uživatel

Smazaný uživatel

Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Vývojáři chtějí hráčům nabídnout vlastní "Neil Armstrong moment".

Reklama

Nadcházející update do akční MMO hry Elite: Dangerous, od vývojářů z Frontier Development, nese název Odyssey a umožní hráčům poprvé vstoupit na cizí svět.

Vývojáři navnadili fanoušky na update novým trailerem. Díky tomu mohli fanoušci nahlédnout na to, jaké to bude ve hře navštívit poprvé cizí svět, ale také na první informace o nových genetických nástrojích ve hře. Zatím ovšem není potvrzená podpora VR režimu, který normálně hra nabízí. Vysvětlený není zatím ani způsob, jakým se hráči budou z vesmírné lodě na povrch planety dopravovat.

Ve hře Elite: Dangerous se hráč stane kapitánem vesmírné lodi a má možnost cestovat skrze realistické napodobeniny všech 400 miliard hvězdných systémů v Mléčné dráze. Přesto všechno neměli hráči možnost přistát na jakékoliv planetě. Změna přišla až v roce 2015, kdy update s názvem Horizons toto přistání umožnil, avšak hráči přesto nemohli opustit loď a cestovat po planetě. Odyssey potom umožní další herní příležitosti.

Mezi tyto příležitosti právě patří možnost chodit po planetách. Hráči si avšak budou muset hlídat hladinu kyslíku. Samotný umělecký ředitel Jonathan Bottone poznamenal, že vývojáři udělali spoustu práce, aby se každý západ slunce stal jedinečným. Nový algoritmus potom zohledňuje složení planetární atmosféry, barvu a vzdálenost blízkých hvězd. Pokrok taky mají zaznamenat úrovně detailů na povrchu planet. Hráči se také mohou těšit na mimozemské druhy života, ať už ve formě zvířat, nebo rostlin. Ze zvířat a rostlin mohou dále získat genomy, které se můžou dále prodat na vesmírných stanicích.

Hlavní designér poznamenal, že chtějí, aby hráči měli svůj vlastní "Neil Armstrong moment". Jinak řečeno by hráči měli mít pocit, jako by byli první kdo vstoupili na planetu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama