Minecraft dorazí na PlayStation VR
Minecraft Novinka Minecraft dorazí na PlayStation VR

Minecraft dorazí na PlayStation VR

Smazaný uživatel

Smazaný uživatel

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 PlayStation PlayStation 5

A to už tento měsíc.

Reklama

Nejnovější bezplatná aktualizace pro Minecraft, která dorazí už tento měsíc, přidá podporu PlayStation VR. Producent Roger Carpenter tuto novinku sdělil na PlayStation blogu, přičemž potvrdil, že v případě PlayStation VR verze bude Minecraft pořád tou stejnou hrou, a že z ní nebylo nic odstraněno, takže se fanoušci nemusí ničeho takového obávat.

Přesné datum zatím není známé, avšak počítá se s tím, že Minecraft začne podporovat PlayStation VR někdy na konci září. Tato podpora potom dorazí jako součást patche, kdy zároveň každý kdo Minecraft na svém PlayStationu 4 vlastní, dostane tento patch automaticky.

Minecraft ve VR módu nabídne dva režimy, Immersive a Living Room. Immersive režim je klasickým VR zážitkem, tedy hráči se budou cítit, jakoby ve skutečnosti byli ve světě Minecraftu. Living Room hráčům potom zprostředkuje hrát Minecraft na virtuální obrazovce uvnitř virtuální místnosti.

„Samotný zážitek Minecraft x PSVR je založen na technologii Minecraft VR, kterou jsme vyvinuli pro jiné VR platformy před několika lety. Vývojářské studio SkyBox Labs pracuje na převodu a optimalizaci stávající technologie pro PS VR. A naši přátelé ve společnosti Sony nás samozřejmě celou dobu doprovázeli, protože nás znají lépe než kdokoli jiný,“ píše Carpenter.

Minecraft je rovněž k dispozici na Oculus Rift, Windows Mixed Reality a Samsung Gear VR. Studio Mojang rovněž poznamenalo, že navzdory světové pandemii způsobené koronavirem, probíhal vývoj Minecraftu pro PlayStation VR v naprostém pořádku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama