Podpořte na Kickstarteru akční RPG There Is No Light
Novinka Podpořte na Kickstarteru akční RPG There Is No Light

Podpořte na Kickstarteru akční RPG There Is No Light

Ondřej Partl

Ondřej Partl

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Pixel-artová prvotina, která vypadá zatraceně dobře.

Reklama

Zcela upřímně se přiznám, že na pixel-artové hry mám docela úchylku (což už jste si možná mohli všimnout z některých mých novinek). I kvůli tomu mi ihned do oka padla prvotina studia Zelart, kterouž je titul nazvaný There Is No Light.

Pokud se podíváte na ukázku níže, tak zjistíte, že se jedná o temné post-apokalyptické RPG, ve kterém budete procházet drsným krajem (lidské pokolení bylo globální katastrofou anihilováno) a likvidovat zástupy krvelačných démonů, jejichž design se skutečně moc povedl (ostatně stejně tak i prostředí).

Hlavním tahákem by pak měl být frenetický bojový systém, který vám nabídne hromadu různých zbraní, kdy si vybere každý. Třešničkou na dortu je nelineární vyprávění příběhu, v němž vaše akce mají reálný dopad na svět.

Tvůrci však potřebují s vývojem pomoci, pročež se rozhodli, že zavítají na crowdfundingovou stránku Kickstarter, kde po fanoušcích vyžadují 30 000 amerických dolarů (676 000 Kč), kdy se v době psaní článku vybrala téměř polovina.

Pokud se vám tedy titul zamlouvá, můžete tam jít tvůrce taktéž podpořit, kde za různé částky získáte i různé odměny.

Nicméně ještě předtím doporučuji si vyzkoušet limitované demo na Steamu, abyste věděli, jestli vás hra chytne.

Datum vydání v případě úspěchu je plánováno na třetí kvartál roku 2021, přičemž se počítá s PC a aktuálními i next-gen konzolemi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama