Tři hry zdarma na Epic Games Store
Watch Dogs 2 Novinka Tři hry zdarma na Epic Games Store

Tři hry zdarma na Epic Games Store

Ondřej Partl

Ondřej Partl

17
Platformy Windows PC

Hackerská městská akce, fotbalový manažer a jedno bizarní dobrodružství.

Reklama

Zatímco jsme minule stavěli železniční monopol a toulali se depresivní americkou pustinou, plnou všemožných obyvatel, vyprávějících své příběhy, tak tentokrát se vydáme na bizarní dobrodružství plné humoru. K tomu ale budeme moci ještě šéfovat fotbalovému mančaftu a taky si trochu zahackujeme.

Watch Dogs 2

Před nějakou dobou jsme se dočkali prvního dílu z této hackerské open-world série, ale nyní se můžeme těšit z jeho novějšího bratříčka, který sice přináší poněkud nesympatické postavy, avšak nabízí poměrně zábavnou hratelnost a hlavně krásně zpracované virtuální San Francisco.

Football Manager 2020

Ať už fandíte Slavii nebo Spartě, tak si určitě vyzkoušejte tento nejnovější díl manažerské fotbalové série, která vám umožní usednout do čela jednoho z mnoha týmů z několika nabízených lig, kdy se můžete pokusit dostat se z druhé české ligy až do Premier League. Cesta to rozhodně nebude jednoduchá, ale mohu zaručit, že bude chytlavá.

Stick It To The Man!

Tuto puzzle adventuru vytvořila švédská partička Zoink!, která má na svědomí hry jako Zombie Vikings či Fe. Tento jejich titul z roku 2013 pak nabízí hromadu trhlého humoru v ještě trhlejším světě, vytvořeném z papíru a samolepek. V něm se jednoho dne hlavní hrdina probouzí s podivnou ručkou, která mu čouhá z mozku. Tato ručka mu propůjčí schopnost změnit svět kolem něj a číst ostatním obyvatelům myšlenky, přičemž mu pomůže dostat se ze situace, kdy byl obviněn ze zločinu, který nespáchal.

Hry si lze aktivovat do 24. září.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama