Vyzkoušejte tento víkend alfu nového Call of Duty
Novinka Vyzkoušejte tento víkend alfu nového Call of Duty

Vyzkoušejte tento víkend alfu nového Call of Duty

Ondřej Partl

Ondřej Partl

9
Platformy PlayStation PlayStation 4

Dostupná je bohužel pouze pro hráče na PlayStation 4.

Reklama

Jste majitelé konzole PlayStation 4 a těšíte se na nový díl Call of Duty, tentokrát s podtitulem Black Ops Cold War? Tak to pro vás máme dobrou zprávu, jelikož si tento víkend můžete vyzkoušet multiplayerovou alfu.

Ta začíná dnešní sedmou hodinou večerní našeho času a končí ve stejný čas v neděli. K jejímu hraní nebudete potřebovat ani předplatné PlayStation Plus (tedy pokud nejste v Německu) a je dostupná volně každému zájemci v oficiálním obchodě.

A co tato testovací verze o velikosti zhruba 25 GB nabídne? Inu, na vyzkoušení budou tři již dobře známé herní režimy 6v6 v podobě Team Deathmatch, Domination a Kill Confirmed. Tyto tři režimy pak půjdou hrát na třech mapách - pouštní Satellite, městské Miami a chladná Moskva.

Společně s tím si ale můžete vyzkoušet i kompletně nový 12v12 mód Combined Arms: Domination, který se odehrává na rozlehlých mapách (v alfě to jsou severoatlantická Armada a zasněžená Crossroads), na nichž se utkáte jak v klasickém pěchotním boji, tak i v různé vojenské mašinérii, jako jsou tanky či sněžné skútry.

Ještě předtím, než se ale vrhnete do bitevní vřavy, tak si vytvořte svou vlastní herní třídu, zkontrolujte dostupné scorestreaky (ty se nově neresetují po smrti) a navštivte místního zbrojíře, jenž vám umožní upravit své palné přátele.

Všichni účastnící alfy se pak mohou těšit na speciální calling kartu, kterou užijete v Modern Warfare, Warzone a i v samotném Black Ops Cold War, až tedy titul vyjde.

A tomu se stane 13. listopadu, takže pokud vás hraní zaujme, můžete si již nyní udělat předobjednávku v obchodě Xzone.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama