Novinka Call of Duty: Black Ops Cold War v beta ukázce

Call of Duty: Black Ops Cold War v beta ukázce

Ondřej Partl

Ondřej Partl

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Pojďme si upřesnit termíny, kdy se k testování dostanou jednotliví hráči.

Reklama

Nové Call of Duty s podtitulem Black Ops Cold War nás zavede do období studené války, přičemž v kampani si vůbec poprvé vytvoříme svou vlastní postavu, se kterou projdeme příběhem, jenž bude mít i několik možných konců.

Většina hráčů se však nejspíše těší opět na hru více hráčů, kde v mnoha režimech budeme zápolit mezi sebou v arkádovém střílení, kdy tentokrát se dočkáme několika nových režimů, které budou větší a nabídnou například vozidla (podobně jako třeba u Battlefieldu, ale stále v menším měřítku).

Před nějakým časem si zájemci mohli bezplatně vyzkoušet alfa verzi hry, která však byla exkluzivní jen pro platformu PlayStation 4. Beta se nicméně podívá i na další stroje, avšak tomu bude v několika fázích.

Ta první se bude odehrávat od 8. do 9. října, kdy k betě dostanou přístup majitelé předobjednávek plné verze na PS4. Od 10. až do 12. října se posléze tato beta otevře všem hráčům na PS4.

Další týden pak bude patřit i dalším platformám, kdy od 15. do 16. října si zahrají majitelé předobjednávek pro PC a Xbox One, zatímco v tomto termínu mohou hrát všichni hráči na PS4. Od 17. do 19. října bude mít k betě přístup každý, nehledě na platformu a předobjednávky.

Určitě se hodí připomenout, že hra bude podporovat hraní skrze platformy, stejně jako ukládání postupu.

Na plné vydání se můžeme těšit 13. listopadu na PC, PlayStation 4, Xbox One a Xbox Series X/S. Od 19. listopadu bude titul u nás dostupný také na PlayStation 5.

Předobjednávky můžete udělat v obchodě Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama