Novinka Nové upoutávky na Watch Dogs Legion

Nové upoutávky na Watch Dogs Legion

Martin Pritula

Martin Pritula

4
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Vítejte v Londýně.

Reklama

Některé společnosti si informace o svých nadcházejících titulech pečlivě střeží a některé se s námi prostřednictvím gameplay záběrů a upoutávek podělí o snad úplně vše. Tím druhým zmíněným případem se zdá být Watch Dogs Legion, z něhož jsme už nějakou tu hodinu záběru mohli vidět a jak je vidno, s trailery se i nadále nekončí.

Výše se můžete podívat na trailer příběhový, který nám opět odhaluje kousek města a dozvídáme se alespoň malý úryvek děje.

Níže na vás pak čeká deníček s infomacemi o obsahu, jenž do hry zavítá až po jejím vydání. Prozradím, že 3. prosince do hry přibude online režim až pro čtyři hráče. Kromě toho se můžete v online režimu těšit i na nové mise a nové náhodné události v ulicích města. Dále do hry zavítá i PVP režim, ve kterém bude vaším hlavním úkolem za pomocí dronů zlikvidovat drony oponenta. Dalším režimem, který se do hry vrátí jsou velmi oblíbené Invasions.

Všechny zájemce o Watch Dogs Legion určitě potěší, že Ubisoft plánuje hru nadále vylepšovat a zcela zdarma se tak můžeme těšit na nové postavy, mise a dokonce i na režim new game+.

V placeném Season Passu pak nalezneme i expanzi Bloodline, v níž si zahrajema za protagonistu prvního dílu Aidena Pearce a hratelnou postavou bude i Wrench ze dvojky.

A pokud by jste snad prahly po ještě více informacích či záběrech ze hry, pak by vás níže uvedený hodinový gameplay mohl potěšit.

Watch Dogs Legion vychází 29 října na PC, PS4 a Xbox One. Upgrade na next-gen bude zcela zdarma.

Titul si můžete předobjednat v Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama