Příběhová adventura se zvířátky zdarma na EGS
Novinka Příběhová adventura se zvířátky zdarma na EGS

Příběhová adventura se zvířátky zdarma na EGS

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy Windows PC

V lese něco je!

Reklama

Tak jsou za námi svátky vánoční, po nichž jsme nejspíše přibrali zase nějaká ta kila navíc, přičemž cukroví nám zřejmě bude doma ležet ještě do jara. Také to znamená, že se k nám blíží konec roku, s nímž dorazí i bezplatné rozdávání her zdarma na platformě Epic Games Store, díky kterému jsme získali už nemalé množství her. Včera to třeba bylo relaxační My Time At Portia. Dnes ale opět kompletně změníme žánry.

Night in the Woods

Tento skvělý počin od studia Infinite Fall je příběhovou adventurou se skvělým vizuálním stylem, kde se ujmeme role Mae Borowski. Ta se poté, co ji vyrazili ze školy, vrací do svého rodného městečka Possum Springs, kde se snaží obnovit svůj bezcílný bývalý život a znovu se spojit s přáteli, které po sobě zanechala. Její domov se však zdá být poněkud jiný a její přátelé vyrostli a změnili se, přičemž se s příchodem noci začínají dít divné věci a vypadá to, že je něco v lese.

Pokud máte rádi povedené adventury, tak si Night in the Woods rozhodně nenechte ujít. Aktivaci provedete zde.

Přirozeně to zřejmě již znáte, ale opět je třeba hru do knihovny přidat do 17:00 zítřejšího dne, jelikož poté dochází na střídání stráží, kdy se tentokrát dočkáme tropického survivalu Stranded Deep.

  • 28.12. – Stranded Deep
  • 29.12. – Solitairica
  • 30.12. – Torchlight II
  • 31.12. – Jurassic World Evolution
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama