Kreslené ARPG zdarma na Epic Games Store
Torchlight 2 Novinka Kreslené ARPG zdarma na Epic Games Store

Kreslené ARPG zdarma na Epic Games Store

Ondřej Partl

Ondřej Partl

4
Platformy Windows PC

Klikání, které nikdy neustává.

Reklama

Ani jsme se nenadáli a máme tu poslední dva dny tohoto roku, tudíž i poslední dva dny rozdávání her zdarma na platformě Epic Games Store. Včera jsme se mohli těšit ze zajímavé karetní roguelike záležitosti Solitairica, která jistě fanoušky tohoto subžánru potěšila. Dnes si své užijí lidé, kteří holdují ARPG hrám, tedy například kultovnímu Diablu.

Torchlight II

Torchlight II je dílkem od studia Runic Games, přičemž nabízí brutální a rychlou hratelnost typickou pro ARPG hry, kdy se vaše myš téměř nezastaví. Přirozeně během tohoto klikání a běhání po lokacích budete zvyšovat svou úroveň a sbírat hromadu vybavení, vylepšující vaše statistiky.

Skvělou funkcí taktéž je podpora multiplayerového hraní skrze LAN či internet. Nezapomnělo se ale ani na oblíbený režim New Game Plus, jenž vám umožní po dokončení hry odstartovat znovu se získanou výbavou.

Titul si aktivujete zde.

Naposled upozorňujeme, že možnost aktivace této dané hry máte do 17:00 příštího dne. Následně se dočkáme uvolnění poslední hry, jíž je strategie Jurassis World Evolution od studia Frontier Developments.

  • 31.12. – Jurassic World Evolution
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama