S.T.A.L.K.E.R. 2 v nové upoutávce
S.T.A.L.K.E.R. 2 Novinka S.T.A.L.K.E.R. 2 v nové upoutávce

S.T.A.L.K.E.R. 2 v nové upoutávce

Ondřej Partl

Ondřej Partl

13
Platformy Xbox Xbox Series X|S Windows PC

Atmosféra hutná. Přesně tak, jak má být!

Reklama

Letos v červenci se zcela jistě a nesmírně radovali všichni fanoušci dnes již kultovní série S.T.A.L.K.E.R., jelikož na Xbox Games Show se konečně objevila ukázka z dlouho chystaného pokračování, jenž budou mít na svědomí opět vývojáři z ukrajinského GSC Game World.

Tento oficiálně druhý díl by se měl pyšnit nelineárním příběhem s následky a jedním z největších otevřených světů, jaké jsme prozatím ve hrách mohli spatřit, jehož devízou by měla být neopakovatelná atmosféra, stejně jako u původních her.

A právě o této atmosféře nás chce přesvědčit (a upřímně si myslím, že se jí to i daří) nová in-game ukázka, která letmo ukazuje podobu místního světa skrze oči hlavního protagonisty, jímž je hrdina jménem Skif.

Samotní vývojáři pak tvrdí, že trailer má hráčům zprostředkovat to, jak bude vypadat samotné hraní, kdy se prostředí kolem vás může velice rychle měnit, přičemž budete mít nevyhnutelný pocit, že nebezpečí číhá za každým rohem. Závěr následně ohlašuje i návrat PDA (v podstatě takový herní interface, kde člověk nalezl mapu či informace k úkolům), jenž tentokrát bude ve verzi 2.0.

Titul by pak měl vyjít v roce 2021 na PC a Xbox Series X/S. Vydání na Xbox Series X/S by mělo být časovou konzolovou exkluzivitou, tudíž časem by se toto pokračování mohlo podívat i na PlayStation.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama