Survive the Fall ukáže svět po dopadu asteroidu
Novinka Survive the Fall ukáže svět po dopadu asteroidu

Survive the Fall ukáže svět po dopadu asteroidu

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

Platformy Windows PC

Kombinace taktické akce, survivalu a budovatelské strategie.

Reklama

Nezávislé polské studio Angry Bulls odhalilo svůj chystaný titul s názvem Survive the Fall. Příběh hry vás vezme do 2023, kdy Zemi zasáhl ničivý asteroid.

Výpočty vědců se střetem nepočítaly, takže nikdo nebyl na blížící se katastrofu připraven. Ve výsledku přežili pouze lidé, kteří byli od místa dopadu opravdu daleko.

Současná civilizace tak ze dne na den téměř přestala existovat. A přesně do tohoto nehostinného prostředí vás vývojáři vysadí.

Hra nabídne kombinaci taktické akce a budovatelské strategie se survival prvky. Ačkoli půjde o singleplayerový titul, tak se budete muset kromě sebe starat i o další přeživší.

Vaše skupina vám pomůže při hledání potřebných surovin v otevřeném světě. V případě střetů s méně přátelskými přeživšími se ujme i zbraní.

Zajímavě vypadá rovněž možnost stavět vlastní obydlí, vytvářet různé nezbytných věcí k přežití a zvelebovat celé své osady.

Survive the Fall vyjde v průběhu příštího roku na PC.

Hru si už nyní můžete přidat do wishlistu na Steamu. Další informace naleznete na oficiálních stránkách studia Angry Bulls.

Pro úplnost dodáváme, že stejné studio v lednu představilo real-time strategii Build and Discover: America, která vás provede historií Spojených států amerických.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama