Emergency Call 112 z vás udělá hasiče
Novinka Emergency Call 112 z vás udělá hasiče

Emergency Call 112 z vás udělá hasiče

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Podívejte, jak vypadá nový simulátor požárníka.

Reklama

Žánr simulátorů nabízí pestrou směsici titulů, ve kterých si můžete vyzkoušet řadu různých profesí či činností. Na tento typ her se přímo specializuje německá společnost Aerosoft. Ta v minulosti vydala třeba autobusové simulátory OMSI a Fernbus, čtyřdílný simulátor metra World of Subways nebo dodatečný obsah v podobě letadel a letišť pro Microsoft Flight Simulator.

Nyní přichází Aerosoft a vývojáři ze studia Crenetic s titulem Emergency Call 112 - The Fire Fighting Simulation 2. Hra z vás udělá člena profesionálního požárního sboru německého města Mülheim. Jde o pokračování prvního dílu z roku 2016.

Kromě hašení požárů a zachraňování lidí z hořících budov budete řešit také dopravní nehody a další činnosti, jež jsou pro skutečné hasiče denním chlebem. Autoři ostatně podle svých slov využili i poznatky a zpětnou vazbu od reálných požárníků.

Vývojáři dále lákají na licencovanou techniku a režimy pro jednoho i více hráčů. Jelikož jde o simulátor, tak budete zážitek nasávat z pohledu první nebo třetí osoby.

Emergency Call 112 - The Fire Fighting Simulation 2 je aktuálně dostupné na Steamu za necelých 30 eur.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama