Survival strategie War Hospital potěší fanoušky Frostpunku
Frostpunk Novinka Survival strategie War Hospital potěší fanoušky Frostpunku

Survival strategie War Hospital potěší fanoušky Frostpunku

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

2
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

V průběhu první světové války budete řídit polní nemocnici.

Reklama

Na akci Future Games Show se kromě nových ukázek z her Kena: Bridge of Spirits a The Lord of the Rings: Gollum představila také celá řada zajímavých menších titulů.

Do této skupiny můžeme zařadit i War Hospital od polského studia Brave Lamb. Jde o survival strategii, ve které povedete britskou polní nemocnici v průběhu první světové války.

Konkrétně budete sledovat příběh majora Henryho Wellse, jenž si po dlouhé kariéře vojenského zdravotníka užíval zaslouženého odpočinku. Potom ale vypukla první světová válka a Henry musel nastoupit zpět do služby.

Na starost dostal polní nemocnici na západní frontě, kde se musí popasovat s neustálým přísunem zraněných vojáků, nedostatkem personálu a omezenými zásobami. To vše navíc v blízkosti frontové linie, kde kolem vybuchují dělostřelecké granáty a situace se neustále mění.

Vývojáři slibují, že vaše rozhodnutí přímo ovlivní konkrétní události a životy lidí. Zatímco z úvodního traileru podobu hry nevyčteme, tak z pětice screenshotů níže si už lze udělat lepší obrázek. Minimálně z hlediska grafiky, uživatelského rozhraní a ukázky jedné z voleb War Hospital silně připomíná Frostpunk od vývojářů z 11 bit studios (recenze).

Zda dokáže War Hospital nabídnout stejně unikátní zážitek, se dozvíme nejdříve koncem příštího roku, kdy vyjde na PC i konzole PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Hru si ale už nyní můžete přidat do seznamu přání na Steamu. Jak se vám námět i samotná hra zatím líbí?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama