Fotbalista Neymar Jr. míří do Fortnite
Fortnite Novinka Fotbalista Neymar Jr. míří do Fortnite

Fotbalista Neymar Jr. míří do Fortnite

Smazaný uživatel

Smazaný uživatel

17
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One Apple iOS Android Android

Brazilský útočník se bude o výhru v Battle Royale prát už zítra.

Reklama

Po všech herních charakterech se společnost Epic Games rozhodla přidat do své hry Fortnite další postavu, tentokrát známou především fotbalovým fanouškům. Už 27. dubna se do hry připojí brazilský fotbalista a útočník z klubu Paris Saint-Germain, Neymar Jr. Do hry dorazí se čtyřmi různými skiny. První dva představují klasické fotbalové dresy, a ty druhé dva připomínají sci-fi obleky po vzoru Black Panthera, či Power Rangers.

Přístup ke kosmetickým balíčkům pro Neymara Jr. budou mít všichni ti, kteří si zakoupili season pass pro 2. kapitolu 6. sezóny. K odemknutí dalších položek budete ovšem potřebovat splnit určité úkoly. "Odemknete si také exhibiční verzi outfitu Neymara Jr. a dalších předmětů na základě jeho známé uniformy v barvě žluté, modré a zelené inspirované brazilským národním fotbalovým týmem." uvádí tisková zpráva společnosti Epic Games.

S příchodem Neymara Jr. přichází do Fortnite rovněž nějaké nové bonusové výzvy. Jejich splnění vám odemkne různé skiny, trofeje a předměty.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama