Nejvýdělečnější hry na Steamu ze 17. týdne
Cyberpunk 2077 Novinka Nejvýdělečnější hry na Steamu ze 17. týdne

Nejvýdělečnější hry na Steamu ze 17. týdne

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy Windows PC

Do žebříčku se dostalo několik novinek.

Reklama

Stránka SteamDB opět přinesla žebříček nejvýdělečnějších her na Steamu z uplynulého týdne, který tentokrát končil 1. května.

A první místa snad ani představovat nemusím. Na nich v poslední době totiž hrajeme stále tu stejnou písničku, což znamená, že na úplném vrcholu se nachází handheld Steam Deck, který následuje stálice v podobě zatím nesmrtelného Elden Ringu. FromSoftware si musí opravdu mnout ruce.

Na třetí místo se ovšem dostala novinka, kterou je předběžný přístup strategie Dune: Spice Wars, jež nám chce zprostředkovat souboj (zatím) čtyř frakcí o planetu Arrakis. Dle ohlasů na Steamu zdá se že i zdárně.

Čtvrtou pozici posléze obsadila nově vydána Ultra Deluxe verze svérázného kousku The Stanley Parable, přičemž kruh novinek uzavírá plná verze Rogue Legacy 2, která číhá na sedmém místě, tudíž start to rozhodně nebyl k zahození.

V ostatních případech pak hrály roli různé slevové akce. To znamená, že třeba rytmický balet Sekiro: Shadows Die Twice - GOTY Edition se usadil na pátém místě (opět se jedná o titul od FromSoftware), kdy za ním je Monster Hunter Rise.

Dále bodovaly polské artikly, jako je zlevněný Cyberpunk 2077, ale i třeba Dying Light 2 Stay Human.

Zapomenout ovšem nesmíme ani na Valve Index VR Kit, dřímající na pozici deváté.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama