Nejvýdělečnější hry na Steamu z 20. týdne
Arma Reforger Novinka Nejvýdělečnější hry na Steamu z 20. týdne

Nejvýdělečnější hry na Steamu z 20. týdne

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy Windows PC

Konečně změna na předních pozicích.

Reklama

Stránka SteamDB opět přinesla žebříček nejvýdělečnějších her na Steamu z uplynulého týdne, který tentokrát končil 22. května.

A je to skoro až neuvěřitelné, ale konečně došlo na výraznější obměnu na předních místech. Na první příčku se totiž dostala novinka z předběžného přístupu V Rising, která u mnoha hráčů svými kvalitami vzbuzuje pozitivní emoce. Navíc si na Steamu můžete ke hře ještě zakoupit dodatečný balíček, který si rovnou došel pro místo páté.

Proto se handhled Steam Deck tentokrát musel spokojit s příčkou druhou, zatímco Elden Ring, tedy herní král posledních týdnů, se posunul až na pozici čtvrtou. Neuvěřitelné!

Jestli tedy umíte počítat, tak jste si nejspíše odvodili, že jsme ještě nezmínili místo třetí, které tentokrát patří předběžnému přístupu pro Arma Reforger, jež se sice aktuálně potýká se serverovými problémy, ale hráči o ní zjevně zájem mají.

Druhou polovinu posléze otevírá set pro virtuální realitu Valve Index VR Kit, který je následován zlevněným survivalem The Forest, jehož fanoušci už netrpělivě vyhlížejí letošní pokračování.

Příznivci fotbalu se posléze nebáli využít opravdu masivní 84% slevy na FIFA 22, kterou tedy aktuálně můžete získat za pouhých 9,59 eur.

A obrovská sleva se podepsala i na prodejích dalšího titulu od EA, a to vynikající střílečce Titanfall 2, která se tímto způsobem dostává k čím dál většímu počtu lidí, za což jsme rozhodně rádi.

Do první desítky pak ještě stratégové dostali novinku Old World od studia Mohawk Games, v níž se pokusíte svou dynastii vést k lepším zítřkům skrze jednotlivé generace.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama