Červencové hry s PS Plus oficiálně odhaleny
Man of Medan Novinka Červencové hry s PS Plus oficiálně odhaleny

Červencové hry s PS Plus oficiálně odhaleny

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy PlayStation PlayStation 4 PlayStation PlayStation 5

Potvrdil se únik? Nebo to tentokrát nevyšlo?

Reklama

Jen před pár dny na internet unikla chystaná červencová nabídka her pro předplatné PlayStation Plus, a to opět skrze známou stránku Dealabs, respektive uživatele billbil-kun. A po aktuálním oficiálním představení můžeme prohlásit, že se únik nemýlil.

To v praxi znamená, že hlavním tahounem tentokrát je hardcore plošinovka Crash Bandicoot 4: It's About Time pro PlayStation 4 a PlayStation 5, která v roce 2020 nabídla fanouškům série parádní zážitek, jež si v naší recenzi odnesl krásných 8 bodů z 10.

Na své si nicméně přijdou i příznivci menších, leč podobně barevných a bláznivých akcí, jelikož dalším titulem je plná verze střílečky Arcadegeddon pro PlayStation 4 a PlayStation 5.

Z PlayStationu 4 sem poté ještě připlouvá lodní hororový zážitek v rámci filmového vyprávění v The Dark Pictures: Man of Medan, kdy si naši recenzi můžete připomenout tady.

Červencové hry s PS Plus oficiálně odhaleny

Zmíněné tituly si budete moci v rámci služby zahrát od 5. července.

Do té doby si ale nezapomeňte vyzvednout červnovou nabídku, které vévodí God of War, doprovázené hrami Naruto to Boruto: Shinobi Striker a Nickelodeon All-Star Brawl.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama