Nejvýdělečnější hry na Steamu z 27. týdne
F1 22 Novinka Nejvýdělečnější hry na Steamu z 27. týdne

Nejvýdělečnější hry na Steamu z 27. týdne

Ondřej Partl

Ondřej Partl

1
Platformy Windows PC

Lovení monster a přežívání na voru stále v čele.

Reklama

Stránka SteamDB opět přinesla žebříček nejvýdělečnějších her na Steamu z uplynulého týdne, který tentokrát končil 10. července.

A tradice nebyla porušena ani tentokrát, tudíž první pozici uzmul handheld Steam Deck, který je však nově následovaný již plnou verzí survivalu Raft, která si polepšila o dvě příčky.

Nicméně třetí pozici opět okupuje povedené rozšíření pro titul Monster Hunter Rise (základní hra se nachází na sedmé pozici), které nese jméno Sunbreak. A jelikož je ještě dostupné kombo této expanze se základním titulem, tak ho ještě můžeme nalézt na místě šestém.

Nový ročník oblíbeného závodění v monopostech, F1 22, si posléze dokroužil pro příčku čtvrtou, zatímco první pětici uzavírá taktická akce Ready or Not, pyšnící se zajímavou červnovou aktualizací.

Když poté pomineme již zmíněného Monster Huntera, tak v druhé polovině žebříčku nalezneme další survival, tentokrát v podobě titulu Rust, který si lidé stále úspěšně kupují.

A to samé můžeme říci i o povedené kooperativní záležitosti It Takes Two, která sebrala hromadu ocenění, kdy se navíc jedná o ideální volbu pro hraní s partnerkou či partnerem.

No a výčet uzavírá propracovaná kovbojka Red Dead Redemption 2, nabízející neopakovatelný zážitek.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama