Nejvýdělečnější hry na Steamu z 34. týdne
Cult of the Lamb Novinka Nejvýdělečnější hry na Steamu z 34. týdne

Nejvýdělečnější hry na Steamu z 34. týdne

Ondřej Partl

Ondřej Partl

4
Platformy Windows PC

Návrat střílečky od Bungie a velkolepé strategie.

Reklama

Stránka SteamDB opět přinesla žebříček nejvýdělečnějších her na Steamu z uplynulého týdne, který tentokrát končil 28. srpna.

No a první pozice opět zůstává beze změny, tudíž na ní nalezneme handheld Steam Deck. Zajímavější kejkle se však dějí na dalších místech, jelikož fanoušci střílečky Destiny 2 se vydali hromadně předobjednávat nedávno oznámené rozšíření Lightfall s dodatečným Annual Passem, tudíž tento balíček se objevuje na pozici druhé.

Každopádně lehké zlevnění a vydání balíčku Champions of Chaos (na šesté pozici) pomohlo tomu, aby se strategie Total War: Warhammer III mohla tento týden pohodlně usadit na místo třetí, kvůli čemuž PC port Marvel's Spider-Man Remastered byl odsunut na příčku čtvrtou, zatímco fanatické Cult of the Lamb na pozici pátou.

Nicméně novinka v podobě manažerské strategie F1 Manager 2022 se tedy tentokrát musela spokojit se sedmou příčkou, kdy ji na záda dýchá zlevněný titul od FromSoftware - Sekiro: Shadows Die Twice - GOTY Edition.

V minulém týdnu ale také byly spuštěny předobjednávky na chystané kouzelnické dobrodružství Hogwarts Legacy, kdy fanoušci světa čar a kouzel hru dotáhli až na pozici devátou.

Desítku posléze uzavírá další zlevněný titul, tentokrát v podobě battle-royale záležitosti Naraka: Bladepoint.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama