Nejvýdělečnější hry na Steamu z 34. týdne
Cult of the Lamb Novinka Nejvýdělečnější hry na Steamu z 34. týdne

Nejvýdělečnější hry na Steamu z 34. týdne

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy Windows PC

Střílení a taktizování.

Reklama

Stránka SteamDB opět přinesla žebříček nejvýdělečnějších her na Steamu z uplynulého týdne, který tentokrát končil 4. září.

Jak už bývá takovou trochu tradicí, na první pozici se objevuje handheld Steam Deck. A ani druhé místo se neproměnilo, tudíž zde sídlí Destiny 2: Lightfall + Annual Pass. Fanoušci se zřejmě těší.

Každopádně na třetí pozici povyskočil závodní manažer F1 Manager 2022, nabízející relativně úspěšný start nové série. No a na příčce čtvrté, stejně jako minule, se na svých sítích houpe Marvel's Spider-Man Remastered.

První pětku poté uzavírá neustálý navrátivší, a to v podobě náročného Sekiro: Shadows Die Twite - GOTY Edition. Slevy jsou silné.

Druhou polovinu žebříčku následně otevírá nové rozšíření hry Dead by Daylight v podobě Resident Evil: PROJECT W Chapter, jež je následováno příjemnou animální fanatickou záležitostí - Cult of the Lamb.

A když jsem nakousl ty slevy, tak ty pomohly tomu, aby se výborná střílečka Titanfall 2 dostala zpět do desítky, přesněji na pozici osmou, zatímco desítku uzavírá Red Dead Redemption 2.

Mezi tyto dva kousky se ale ještě vklínily předobjednávky na kouzelnické dobrodružství Hogwarts Legacy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama