Nejvýdělečnější hry na Steamu ze 45. týdne
Call of Duty: Modern Warfare 2 Novinka Nejvýdělečnější hry na Steamu ze 45. týdne

Nejvýdělečnější hry na Steamu ze 45. týdne

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

Platformy Windows PC

Modrý ježek v těsném závěsu za Call of Duty.

Reklama

Opět tu máme pondělí a s ním žebříček nejvýdělečnějších her na Steamu z uplynulého týdne od stránky SteamDB, jenž tentokrát končil 13. listopadem.

Na prvním místě se znovu umístila střílečka Call of Duty: Modern Warfare 2. Tu lze nyní nalézt jak na prvním, tak i pátém místě. Oproti minulému týdnu však jednu pozici ztratila, takže je v seznamu zastoupená pouze dvakrát.

Druhá pozice patří stejně jako v minulých týdnech handheld Steam Deck od společnosti Valve. Ten stále čeká na to, až se znovu vrátí na první místo, jež si dlouho držel.

Na třetí příčce se nachází aktuálně vyšlá akční adventura Sonic Frontiers. Předběhnout se jí v rámci vydání povedlo opravdu slušnou várku herních projektů a umístila se jak na této, tak desáté příčce.

Ani tento týden v tabulce neschází simulátor Football Manager 2023, který se tentokrát vyhoupl na čtvrté místo, s čímž je bezpochyby spojen fakt, že hra byla vypuštěna mezi hráče.

Šestkou se tento týden stala kooperační střílečka Warhammer 40,000: Darktide. Ta se prostřílela z nižších příček rovnou na tu šestou a pravděpodobně v ní v následujících týdnech bude pokračovat výše, jak se bude blížit datum vydání.

Sedmé místo se povedlo obsadit do předběžného přístupu vstoupivší nezávislé roguelike akci Soulstone Survivors, jež hráče dozajista okouzlila vedle řady jiných aspektů také nízkou cenovkou.

Na osmičce je možné nalézt akční adventuru God of War, jenž se vzhledem k úspěchu God of War Ragnarök nyní těší znovu velké pozornosti hráčů na PC.

Pokud jde o devátou příčku, na té se tento týden umístila kooperační akce Deep Rock Galactic, u níž hraje jistou roli dozajista fakt, že je na Steamu aktuálně v 67 % slevě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama