Vyšel přídavek Duty Eternal pro Warhammer 40.000: Chaos Gate - Daemonhunters
Novinka Vyšel přídavek Duty Eternal pro Warhammer 40.000: Chaos Gate - Daemonhunters

Vyšel přídavek Duty Eternal pro Warhammer 40.000: Chaos Gate - Daemonhunters

Pavel Leňko

Pavel Leňko

3
Platformy Windows PC

Obsahem nadupané DLC do strategické hry z temné budoucnosti.

Reklama

Včera vyšlo Duty Eternal - DLC do výborné taktické strategie (Recenze) ze světa Warhammeru 40 000. Nejedná se o však o žádnou jednohubku.

Tato celkem masivní expanze přináší hned několik novinek. Kromě nášupu nových map jsou tu tři zásadní přídavky které obohatí už tak hluboké herní mechaniky a možnosti.

První je nová jednotka - Dreadnought. Pokud mariňák sice přežije bitvu, ale jeho výhled do budoucnosti není ve stavu slučitelném se životem, je šance že techmaríni a kněží vypreparují jen to nejdůležitější, naloží to do speciální rakve a tu připojí do těžce obrněného robotického těla ověšeného těmi nejsilnějšími zbraněmi. Poté - jak naznačuje jméno tohoto DLC - jeho povinnost ničit nepřátele lidstva pokračuje na věčnost. Nebo do úplné smrti.

Druhá je opět nová jednotka, a to Techmarine - zkombinujte nadlidské vlastnosti mariňáka a specializujte ho na úkoly techničtějšího ražení. Techmariňáci jsou zodpovědní za úržbu, opravy a přípravu zbraní a bojových strojů. V Duty Eternal si s sebou navíc do misí berou bojové Servitory. Tito napůl živí a napůl mechaničtí pomocníci jsou tu od toho, aby nurgleho hordy ničili těžkými zbraněmi a to i mimo jiné bombardováním.

Třetí novinkou je tzv. Gladiu Frigate - loď do které naložíte několik svých Grey Knightů a pošlete je na misi. Daná mise je poté automaticky odehrána bez zásahu hráče a funguje tak nejen jako dodatečný způsob jak vylepšovat vojáky nebo získávat výbavu, ale hlavně tak můžete odpovědět na dvě Bloom hrozby zaráz a mít tak větší taktickou volnost při výběru kam vyrazit nejdřív.

Duty Eternal je k dispozici na PC za $14.99/£12.99/€14.99 na Steam a Epic platformách.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama