Nejvýdělečnější hry na Steamu z 2. týdne
Call of Duty: Modern Warfare 2 Novinka Nejvýdělečnější hry na Steamu z 2. týdne

Nejvýdělečnější hry na Steamu z 2. týdne

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

Platformy Windows PC

Očekávaný titul z Harry Potter univerza se hlásí o slovo.

Reklama

Prostřednictvím stránky SteamDB se k nám opět dostává přehled nejvýdělečnějších her na Steamu za uplynulý týden. Tentokrát jde o druhý týden v roce, který skončil 15. ledna.

V čele žebříčku asi nikoho nepřekvapí nadále populární Steam Deck. Pozornost si ale zaslouží druhá pozice, na které se nachází akční akční RPG Hogwarts Legacy. Připravovaná novinka ze světa Harryho Pottera se tak stala za uplynulý týden vůbec nejvýdělečnější hrou na Steamu. Je důležité připomenout, že hra vychází až 10. února, takže všechny dosavadní tržby pochází z předobjednávek.

Třetí a pátou pozici žebříčku okupují tradiční zástupci ve složení Call of Duty: Modern Warfare II a Elden Ring. Mezi tyto dva výrazné tituly uplynulého roku se podařilo vklínit survivalu s názvem Raft, kterému nepochybně pomohlo vítězství v anketě Steam Awards v kategorii pro nejlepší titul hraný s přáteli.

Na šesté místo se dokázalo vyšplhat čerstvě vydané JRPG One Piece Odyssey. Na sedmé a osmé pozici se poté umístily další dva produkty od Valve v podobě CS:GO Prime Status Upgrade a Valve Index VR Kit. Devátá pozice akce High on Life připomíná, že je tento na humor sázející počin stále oblíbený. První desítku uzavírá nezávislý zombie survival s názvem Project Zomboid.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama