Nejvýdělečnější hry na Steamu z 3. týdne
Call of Duty: Modern Warfare 2 Novinka Nejvýdělečnější hry na Steamu z 3. týdne

Nejvýdělečnější hry na Steamu z 3. týdne

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

2
Platformy Windows PC

Hogwarts Legacy na vrcholu popularity, daří se i sérii GTA.

Reklama

Stránka SteamDB nám i tentokrát naservírovala přehled nejvýdělečnějších her na Steamu za uplynulý týden. V tomto případě jde o třetí týden roku, který skončil 22. ledna.

První pozici si udržel tradiční hegemon v podobě handheldu Steam Deck. Druhým nejvýdělečnějším produktem a zároveň nejprodávanější hrou se už druhý týden po sobě stalo Hogwarts Legacy, které vychází 10. února. Díky velkému množství předobjednávek se však očekávaná hra z Harry Potter univerza dokázala na první místo dostat ještě před vydáním.

Na dalších pozicích se nachází starší populární tituly, které se v poslední době do první desítky nejvýdělečnějších her na Steamu dostávají pravidelně. Na třetím místě se umístilo RPG Cyberpunk 2077, které následuje Red Dead Redemption 2, Call of Duty: Modern Warfare II, Elden Ring a Grand Theft Auto V.

První „nově vydaný“ titul najdeme až na osmém místě. Jde o Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition, které na Steamu vyšlo 19. ledna. Další v rámci Steamu čerstvě vydaný titul se nachází na devátém místě, které obsadila Persona 3 Portable. První desítku uzavírá další edice Red Dead Redemption 2.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama