Nejvýdělečnější hry na Steamu ze 4. týdne
Call of Duty: Modern Warfare 2 Novinka Nejvýdělečnější hry na Steamu ze 4. týdne

Nejvýdělečnější hry na Steamu ze 4. týdne

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

1
Platformy Windows PC

Žebříčku vládne dvojice her.

Reklama

Stránka SteamDB po týdnu opět zveřejnila přehled nejprodávanějších her na Steamu za uplynulý týden. Konkrétně se jedná o čtvrtý týden roku, který skončil 29. ledna. První pozice handheldu Steam Deck už asi nikoho příliš nepřekvapí. Druhým nejvýdělečnějším produktem a zároveň nejprodávanější hrou se již třetí týden po sobě stalo očekávané akční RPG Hogwarts Legacy, které vychází 10. února. Množství předobjednávek očividně stále neustalo.

Dalším pozicím vládne čerstvá novinka v podobě remaku prvního Dead Space (recenze). Steam prodeje této hry rozdělil mezi základní verzi a deluxe edici. Odděleně jsou počítány rovněž výdělky za předobjednávky a již vydanou verzi. Výsledkem je, že v první desítce nejvýdělečnějších her najdeme Dead Space remake hned čtyřikrát. Konkrétně novinka od studia Motive okupuje třetí, čtvrtou, šestou a sedmou pozici.

Mezi jednotlivé edice Dead Space se na pátém místě dokázalo vklínit Red Dead Redemption 2. Další novinku poté najdeme na osmé pozici. Jedná se o čerstvě oznámenou a zároveň vydanou akci Hi-Fi Rush od studia Tango Gameworks. V první desítce se nadále udrželo i Call of Duty Modern Warfare II, které se tentokrát dostalo na deváté místo.

Seznam uzavírá další edice hry Hogwarts Legacy, což znamená, že hry Dead Space Remake a Hogwarts Legacy dokázaly mezi deseti nejvýdělečnějšími hrami na Steamu získat hned šest pozic. Další nově vydaný velký titul v podobě akčního RPG Forspoken byste naopak v žebříčku hledali marně.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama