GTA V je na cestě k překročení 200 milionů prodaných kusů
Civilization Novinka GTA V je na cestě k překročení 200 milionů prodaných kusů

GTA V je na cestě k překročení 200 milionů prodaných kusů

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

4
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Špatně se nedaří ani Red Dead Redemption 2.

Reklama

Společnost Take-Two přišla s novou zprávou, která mapuje výsledky firmy z posledních měsíců. A podle všeho se firmě opět ve většině případů dařilo. Kupříkladu nestárnoucímu GTA V se podařilo prodat dalších pět milionů kusů, čímž se dostal na 175 milionů prodaných kusů, což lze považovat za fascinující úspěch. Pokud jde o značku GTA jako takovou, tak ta se pomaličku blíží k 400 milionům prodaných kopií, což zřejmě nebude trvat příliš dlouho, stejně jako cesta pátého dílu k překročení milníku 200 milionů.

GTA V je na cestě k překročení 200 milionů prodaných kusů

Úspěch zažil také Red Dead Redemption 2. Ten si připsal na konto k dnešnímu dni už 50 milionů prodaných kusů. Vyloženě mimo hru v rámci prodejů nejsou ani strategie. Kupříkladu série Civilization má za sebou aktuálně 65 milionů prodaných kopií. Jak jsme však psali v našem dnešním článku o Marvel’s Midnight Suns, ne všechny tituly jsou kasovním úspěchem. Většinově však firmě daří, takže je pravděpodobné, že v budoucnu se můžeme těšit na řadu zajímavých projektů z jejich stájí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama