Nejvýdělečnější hry na Steamu ze 43. týdne
Baldur's Gate 3 Novinka Nejvýdělečnější hry na Steamu ze 43. týdne

Nejvýdělečnější hry na Steamu ze 43. týdne

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

1
Platformy Windows PC

Na čele najdete nově vydanou strategii.

Reklama

Stránka SteamDB po vzoru předchozích týdnů zveřejnila aktuální přehled nejvýdělečnějších her na Steamu za uplynulý týden. V tomto případě se žebříček zaobírá obdobím od 17. do 24. října. Na první místo se vyhoupla nově vydaná budovatelská strategie Cities Skylines II (recenze), která tak v tomto směru zatím navazuje na prodejně velice úspěšný první díl z roku 2015.

Další přední pozice už obsadily stálice v podobě fotbalové simulace EA Sports FC 24, fantasy RPG Baldur's Gate 3, nadcházejícího Call of Duty: Modern Warfare 3 a Diabla IV. Další novinka se poté nachází na šestém místě, na které se propracovala sportovní manažerská strategie Football Manager 2024. Ta oficiálně vychází až 6. listopadu, takže za aktuální výdělky vděčí pouze předobjednávkám.

Na sedmé místo díky slevové akci a bezplatnému víkendu povyskočil Battlefield 2042. Dařilo se také Euro Truck Simulatoru 2 z dílem českého studia SCS Software, který se s přispěním slevy a nově vydaného rozšíření West Balkans stal osmou nejvýdělečnější hrou. Do první desítky ještě proklouzl handheld Steam Deck a multiplayerová akce Dead by Daylight.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama