Call of Duty: Modern Warfare 3 sklízí navzdory kritice řadu úspěchů
Modern Warfare 3 Novinka Call of Duty: Modern Warfare 3 sklízí navzdory kritice řadu úspěchů

Call of Duty: Modern Warfare 3 sklízí navzdory kritice řadu úspěchů

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

18
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Hra pokořila několik rekordů.

Reklama

Vývojáři ze studia Sledgehammer Games prozradili, že se nejnovějšímu dílu série Call of Duty s podtitulem Modern Warfare 3 podařilo navzdory rozporuplnému přijetí v některých oblastech pokořit rekordy série. Autoři v níže přiložené zprávě hráčům v první řadě děkují za podporu, zpětnou vazbu a čas, který jejich hře věnovali. Samotné vydání označili za rekordní a ještě úspěšnější než v případě předchozích dílů série Modern Warfare z let 2019 a 2022.

Vývojáři se odkazují především na dobu, kterou hráči v průměru hraním strávili. Ta má být za první dva týdny od vydání delší než u obou starších dílů. Více času měli hráči v součtu věnovali dokonce singleplayerové kampani, která se přitom co do délky zařadila mezi nejkratší zážitky pro jednoho hráče v celé sérii. Rekordní zájem měl být mezi hráči také o zombie režim, který v tomto ohledu rovněž překonal statistiky minulých dílů.

V současnosti autoři dokončují přípravy nového obsahu, který do hry zamíří již 6. prosince v rámci první sezóny. Call of Duty: Modern Warfare 3 je k dispozici na PC (Steam) i konzolích PS4, PS5, Xbox One a Xbox Series X/S.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama