Kingmakers Novinka Kingmakers vás přenese do středověku, dostanete kalašnikov i helikoptéru

Kingmakers vás přenese do středověku, dostanete kalašnikov i helikoptéru

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

2
Platformy Windows PC

Stanete se postrachem středověké armády.

Reklama

Vývojářům ze studia Redemption Road Games se podařilo premiérovou ukázkou ze své nové hry s názvem Kingmakers pobavit širokou herní obec. Na první pohled nijak zvlášť originální středověká akce ve stylu populárního Chivalry svou hlavní pointu odhaluje až po prvních dvaceti sekundách výše přiloženého traileru. Do středověké bitvy v tento moment zničehonic vjíždí terénní automobil, ze kterého vystupuje postava vybavená útočnou puškou, brokovnicí, granátometem a dalším vojenským vybavením ze současnosti.

No řekněme, že tento střet pro početnou nepřátelskou armádu ze středověku vybavenou meči, luky a koňmi nedopadne úplně dobře. Korunu tomu všemu nasazuje následný průlet útočné helikoptéry AH-64 Apache. Je důležité upozornit na to, že se opravdu jedná o reálně vznikající titul, která dokáže kromě výše zmíněných specifik zaujmout i velkým množstvím přítomných jednotek. Samotní autoři svůj počin popisují jako mix akce, strategie a sandboxu, který bude možné hrát v sólo režimu i kooperaci.

Inspiraci vývojáři dle svých slov sbírali u her jako Mount and Blade, Deeprock Galactic, Kingdom Come Deliverance, Chivalry, Stronghold či World War Z. Kingmakers by mělo v průběhu letošního roku vstoupit do programu předběžného přístupu na Steamu, kde si hru již nyní můžete přidat do seznamu přání.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama