Vyzkoušejte si zdarma chystanou českou strategii Shrot
HROT Novinka Vyzkoušejte si zdarma chystanou českou strategii Shrot

Vyzkoušejte si zdarma chystanou českou strategii Shrot

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

Platformy Windows PC

Titul se inspiruje Dunou 2 a pozapomenutou českou hrou.

Reklama

Český vývojář s přezdívkou Spytihněv vydal v květnu loňského roku plnou verzi retro FPS s názvem Hrot. Titul se dočkal nadšených ohlasů již v průběhu early accessu, což dokládá například hodnocení 97 % na Steamu. Zmíněný autor ale již delší dobu připravuje svůj další titul, který nese název Shrot. Žánrově se jedná o RTS, která se stejně jako zmíněný Hrot inspiruje tituly z 90. let.

V případě Shrotu je to především česká real-time strategie Paranoia, která byla vydaná pouze u nás v roce 1995. Mluví se o ní jako o historicky třetí real-time strategii na světě, která se výrazně inspirovala především Dunou II. Shrot vás zavede na nově objevenou planetu Scheeza, která je významným zdrojem divoce rostoucího chmelu. Právě toto bohatství vede k válce tří znesvářených rodů o celou planetu.

Vývojář láká na hlubokou zápletku, náhodně generované bitvy, 3 hratelné rody a techno soundtrack. Pokud vás popis hry zaujal, tak byste mohli ocenit nově vydanou demoverzi, která je aktuálně bezplatně k dispozici na Steamu. Plné verze se Shrot dočká 20. června, kdy vyjde na počítačích.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama