Call of Duty: Modern Warfare 3 má již tento měsíc zamířit do Game Passu
Modern Warfare 3 Novinka Call of Duty: Modern Warfare 3 má již tento měsíc zamířit do Game Passu

Call of Duty: Modern Warfare 3 má již tento měsíc zamířit do Game Passu

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Doprovodí ho další starší díly?

Reklama

Dnes ráno jsme vás informovali o zdražení Game Passu a oznámení jeho nové varianty s názvem Standard. Několik málo hodin po oznámení těchto novinek přišel známý insider a novinář Tom Henderson prostřednictvím magazínu Insider Gaming s informací, že již v průběhu aktuálního měsíce zamíří do služby od Microsoftu Call of Duty: Modern Warfare 3. Jedná se o dosud poslední díl této známé série, který vyšel v listopadu loňského roku.

O příchodu série Call of Duty do Game Pass se začalo mluvit bezprostředně po akvizici Activisionu právě Microsoftem, který koncem května potvrdil, že součástí předplatného bude již v den svého vydání letošní díl s podtitulem Black Ops 6. Je navíc pravděpodobné, že do Game Passu kromě chystaného Black Ops 6 a loňského Modern Warfare 3 dříve či později zamíří také další starší díly série Call of Duty.

Již delší dobu bývají v neoficiálních kruzích zmiňovány také další hry od Activisonu včetně kolekce Crash Bandicoot N.Sane Trilogy. Call of Duty: Modern Warfare 3 je k dostání na PC (Steam) i konzolích PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One a Xbox Series X/S.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama