Epic nabízí hru zdarma
Novinka Epic nabízí hru zdarma

Epic nabízí hru zdarma

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

5
Platformy Windows PC

Nabídka potěší fanoušky metroidvania žánru a sportu.

Reklama

Digitální obchod Epic Games Store se přesně po týdnu opět přihlásil o pozornost s další bezplatnou nabídkou. V uplynulém období jste si do své knihovny mohli přidat horor Maid of Sker a titul Arcade Paradise. Tyto dva počiny nyní střídá další hra zdarma, kterou doplňuje jeden bezplatný balíček. Aktuální nabídka zůstane v platnosti až do 1. srpna (17:00).

F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch

V první řadě si do své knihovny můžete přidat hru F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch. Jedná se o metroidvania akci, kterou v roce 2021 vydalo čínské studio TiGames. Hra sází na zábavnou hratelnost a přítomnost různorodé palety nepřátel. Pozornost si zaslouží také dystopické prostředí, které vás zavede do města Torch City. Kromě akčních pasáží hra obsahuje také několik logických hádanek a plošinovkových pasáží.


Olympics Go! Paris 2024 - Exclusive Outfits Pack

Společně s titulem F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch nabízí Epic jako bonus balíček s názvem Exclusive Outfits Pack pro free-to-play hru Olympics Go! Paris 2024. Zatímco základní hra je k dispozici zdarma, tak běžná cena zmíněného balíčku činí více než tisíc korun.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama