10 minut z hraní izometrického RPG titulu Sword Coast Legends
Sword Coast Legends Novinka 10 minut z hraní izometrického RPG titulu Sword Coast Legends

10 minut z hraní izometrického RPG titulu Sword Coast Legends

Michal Burian

Michal Burian

1

Vývojáři se inspirovali u Dungeons & Dragons.

Reklama

Vývoj Sword Coast Legends pokročil do fáze, kdy jsou vývojáři schopni nám ukázat vůbec první gameplay záběry. Rozhodli se to vzít ve velkém a řekli si, že když už nám mají hru ukázat, tak ať to stojí za to. Výsledkem je téměř jedenáctiminutové video s 10 minutami z hraní singleplayerové kampaně.

Sword Coast Legends je izometrické RPG využívající pravidla páté edice deskové hry Dungeons & Dragons. Na svědomí ji má Wizards of the Coast ve spolupráci s n-Space a Digital Extremes. Dokonce se na vývoji podílí i Dan Tudge, což byl šéf vývoje a zároveň i producent Dragon Age: Origins.

Sword Coast Legends nabídne příběh s kampaní pro jednoho hráče v singleplayeru, do kooperace se budou moci zapojit čtyři hráči, přičemž jeden z nich se stane Dungeon Masterem a v reálném čase bude rozhodovat o událostech. K dispozici bude mít nástroje pro rozvoj příběhu a vlastně bude moci tvořit svůj vlastní příběh (dokonce celé kampaně). Nikdy tak nebudete přímo vědět, co si na vás Dungeon Master připravit. Pokud se celé družině povede přežít a splnit úkoly, tak se všichni mohou těšit na odměnu. To by mělo zamezit, aby některý Dungeon Master dělal své družině akorát nepříjemnosti a nepomáhal hráčům. Když zrovna neseženete žádné kamarády pro kooperaci, tak si budete moci dobrodružství užít i sami v singleplayeru, kde se k vám přidají postavy řízené umělou inteligencí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama