11 minut z MMO survival hry H1Z1
Novinka 11 minut z MMO survival hry H1Z1

11 minut z MMO survival hry H1Z1

Michal Burian

Michal Burian

19

Designér Jimmy Whisenhunt v jedenácti minutách přibližuje MMO survival hru H1Z1, která byla hratelná na E3. Ukazuje získávání zdrojů, tvorbu, lukostřelbu, dynamické počasí a další věci <strong>+ sníh ve hře</strong>.

Reklama

Multiplayerové survival hry se začínají pořádně množit, DayZ od českého Bohemia Interactive zaznamenalo velký úspěch, na který navázalo Rust a teď se o to samé snaží Sony z free-to-play počinem nazvaným H1Z1. Online titul byl prezentován začátkem minulého měsíce na E3 v Los Angeles formou hratelné demoverze. Tu se nám rozhodl ukázat designér Jimmy Whisenhunt v jedenáctiminutovém videu.

V něm uvidíte základy hry, které tvoří získávání zdrojů (kácení stromů) a následné vyrábění předmětů jako je luk, pasti na zvířata nebo předmět na rosu, kterou můžete pít. Napít se můžete pochopitelně i z řeky. Ta vám ovšem ubere malinko zdraví.

K přesunu po herní mapě můžete využít různé automobily, dávejte si ale pozor na množství benzinu v nádrži. Whisenhunt se přesunul ke karavanům, kde lukem zastřelil několik zombíků, aby mohl prozkoumat oblast. Následně se vydat stavět dům, jenž ho ochrání před případným nebezpečím.

Stavba obydlí působí poněkud levně, designér měl ale vše předem připraveno. My si budeme muset nejprve najít potřebné zdroje a až potom se pustit do stavění. Právě stavba takovýchto velkých domů by mohla být jedním z lákadel H1Z1.

Na případné soudy je ještě příliš brzy, H1Z1 nemá stanovené přesné datum vydání a navíc jsou hráči na pozoru z mikrotransakcí, které Sony plánuje do hry přidat.

Krom toho všeho jsme se dnes dočkali nové galerie, která odhaluje, že v H1Z1 bude i sníh, respektive počasí se bude měnit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama