13,2 milionů hráčů si zahrálo betu Battlefieldu 1
Battlefield 1 Novinka 13,2 milionů hráčů si zahrálo betu Battlefieldu 1

13,2 milionů hráčů si zahrálo betu Battlefieldu 1

Michal Burian

Michal Burian

19

EA DICE děkují za fantastickou zpětnou vazbu, která jim pomohla zjistit, co fungovalo dobře a kde naopak měla hra mezery.

Reklama

"Předně vám všem posíláme obrovský dík za váš zájem o betu Battlefieldu 1. Hrát po vašem boku pro nás byla velká radost. Z toho, co sdílíte a o čem mluvíte, je znát skutečné nadšení pro naši hru, které v nás chtě nechtě vyvolává pocit velké pokory. Díky vám byl tento betatest vůbec největší v historii EA – a to už je něco! Mimořádnost tohoto úspěchu nám vnukla nápad sestavit infografiku s výběrem těch nejzajímavějších statistik," dočteme se v tiskové zprávě.

"Dále bych osobně chtěl poděkovat za fantastickou zpětnou vazbu. Pročítáme si teď záplavu příspěvků na fóru a zmínek na sociálních sítích a shromažďujeme obrovské množství užitečných dat. Zjišťujeme, co fungovalo dobře a kde jsme naopak měli mezery. Vašich ohlasů si skutečně ceníme. Zanedlouho zveřejníme podrobnosti o změnách, které se promítnou do plné hry (víme, že lehký tank měl tak trochu navrch, a budeme to řešit)."

"Už teď se těšíme na další příležitost zahrát si spolu s vámi, a to konkrétně 13. října, až bude Battlefield 1 uvolněn v programech EA Access a Origin Access. Battlefield 1 vyjde celosvětově 21. října."

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama