13 minut z brutálního prologu Battlefieldu 1
Battlefield 1 Novinka 13 minut z brutálního prologu Battlefieldu 1

13 minut z brutálního prologu Battlefieldu 1

Michal Burian

Michal Burian

69

Včera večer DICE ukázali 13 minut z kampaně Battlefieldu 1.

Reklama

Aktualizace: Singleplayerová část Battlefieldu 1 byla do nedávna zahalena tajemstvím. Teprve v týdnu jsme se dočkali popisku několika kapitol a hlavně gameplay traileru. Na ten včera večer navázal stream, kde DICE ukázali 13 minut z kampaně. Pravděpodobně jde o prolog, který bude dost brutální, stejně jako byla samotná první světová válka.

Na rozdíl od multiplayeru vás v kampani pohltí atmosféra, která je minimálně v této části příběhu na velmi dobré úrovni. Zajímavé je, že když zemřete, objeví se jméno s datem narození a smrtí. Poté se vžijete do někoho jiného a pokračujete v bitvě. Takové řešení jsme ve hrách ještě neviděli, pokud si dobře vzpomínám.

V našich obchodech Xzone.cz a GameExpres.sk k Battlefieldu 1 získáte exkluzivně velkou 200 gramovou mléčnou belgickou čokoládu v originálním balení s plakátem A1 v podobě dobové mapy.

Původní zpráva: V rámci TwitchConu uspořádá švédské studio DICE dnes ve 22:00 půlhodinový stream, který bude věnován singleplayeru Battlefieldu 1. Dle dostupných informací bychom měli vidět 30 minut z kampaně, která přinese příběhy různých postav.

Od 19:00 začíná stream Battlefieldu 1, který potrvá do 22:00. Na ten naváže právě již zmíněné vysílání se záběry z kampaně. Jako další můžete od 23:00 do 02:30 sledovat Titanfall 2.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama