13. září demo FIFA 17
FIFA 17 Novinka 13. září demo FIFA 17

13. září demo FIFA 17

Michal Burian

Michal Burian

18

Potvrdil ho producent Gareth Reeder. Jaké týmy a stadiony bude demoverze obsahovat?

Reklama

Konkurenční PES 2017 od Konami si již mohou hráči v hratelné demoverzi vyzkoušet (krom počítačů, na ty demo nevyšlo). Fanoušci série FIFA si na demo musejí ještě počkat. Nedávno se objevily spekulace, že by demoverze měla spatřit světlo světa 13. září. To pro Gamereactor potvrdil producent Gareth Reeder. Žádné další podrobnosti bohužel nesdílel, lze ale očekávat, že ukázka bude ke stažení minimálně ve verzích PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Co se obsahu týče, v polovině srpna na Gamescomu v Kolíně nad Rýnem obsahovalo demo následující:

Týmy: Real Madrid, Manchester United, Chelsea, Olympique Lyonnais, Paris Saint-Germain, Seattle Sounders, Tigres UANL, FC Bayern Monaco, Gamba Osaka, Inter a Juventus

Stadiony: Stamford Bridge, Suita City Football Stadium a Centuitylink Field

Plná verze FIFA 17 dorazí 29. září na PC, PlayStation 4, Xbox One, PS3 a X360, na prvních třech s českými titulky. Velkou změnou je přechod na technologii Frostbite. Ta má do FIFA 17 přinést revoluci hratelnosti a prožitku ze hry. Těšit se můžete na inovace ve způsobu myšlení a pohybu fotbalistů či fyzickém kontaktu s protivníky. To vám umožní účinný přechod do ofenzívy, čímž si podmaníte každý okamžik na hřišti. Vůbec poprvé v historii hra nabídne také příběhovou kampaň pro jednoho hráče. Zajímavostí je potom příběhový režim, kde budete rozhodovat o osudu jednoho mladého fotbalisty.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama