17 minut z indie real-time strategie Warshift
Novinka 17 minut z indie real-time strategie Warshift

17 minut z indie real-time strategie Warshift

Michal Burian

Michal Burian

8

Navíc představení nové jednotky, která se dokáže transformovat ve vrtulník i ponorku.

Reklama

Nezávislé studio Cyril Megem zveřejnilo nové gameplay záběry z jejich připravovaného RTS/RPG hybridu Warshift, který je od 15. srpna letošního roku v předběžném přístupu na Steamu za 17,99€. Zatím dostává hra spíše kladná hodnocení od hráčů. Líbí se jim grafické zpracování, intenzivní boje nebo různé herní režimy. Oproti tomu vytýkají ovládání, ale zároveň chápou, že jde stále o hru, která je ve vývoji a věří, že se to zlepší.

Nové video lze brát jako průvodce, abyste věděli, jak vyhrát bitvu v módu skirmish bez použití spousty jednotek a budov. Vývojáři se zaměřují na taktiku, strategii a lest. Druhé video potom detailněji ukazuje novou jednotku - T-Raptor je nejuniverzálnější těžký útočný robot s rozmanitou sadou schopností a zbraní. Umí se transformovat do vrtulníku i ponorky. T-Raptora uvidíte i v prvním videu.

Děj Warshift se odehrává na lidské kolonii Enigma, která je napadena neznámým druhem mimozemšťanů. Ti bez problému zdolali obranu planety. Na pomoc přilétá útočný batalion Delta. Jako celek ho ovládá velitel pomocí telepatie. Sám je na bezpečném místě. Tento prvek vysvětluje přímou kontrolu jednotek na bojišti. Boje o planetu zuří na jejím povrchu, ve vzduchu, na moři a i ve vesmíru.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama