Real-time strategie Warshift opustila předběžný přístup a stojí jen 270 korun
Novinka Real-time strategie Warshift opustila předběžný přístup a stojí jen 270 korun

Real-time strategie Warshift opustila předběžný přístup a stojí jen 270 korun

Michal Burian

Michal Burian

1

Máte chuť na pořádné bitvy v mixu akce, real-time strategie a RPG? Tak to se seznamte s titulem Warshift.

Reklama

Jak se zdá, nezávislá scéna opět boduje. Včera na Steamu v plné verzi vyšla hra Warshift, která od hráčů získává velmi kladné recenze. Jde o mix akce, real-time strategie a RPG, který vás zavede na lidskou kolonii Enigma.

Píše se rok 2016, koloniální planeta je napadena neznámým druhem mimozemšťanů. Ti bez problému zdolali obranu planety. Na pomoc přilétá útočný batalion Delta. Jako celek ho ovládá velitel pomocí telepatie. Sám je na bezpečném místě. Tento prvek vysvětluje přímou kontrolu jednotek na bojišti.

Boje zuří na povrchu planety, ve vzduchu, na moři i ve vesmíru. Ve hře může bojovat spousta různých jednotek a občas to bude pořádný chaos. Ovšem chaos, který by měl být zábavný. Ve Warshift nechybí stavba základny a pochopitelně řízení jednotek. Důležité je dbát na strategii a včas si přivolat posily.

Důležitá také je samotná cena, do 25. října hru koupíte za pouhých 10 eur, což je v přepočtu 270 korun. Tak pokud máte rádi nevšední strategie, tak podpořte tento projekt, který je dílem jednoho jediného člověka, který je zároveň designérem a programátorem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama